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GTE FLORIDA INCORPORATED 


REBUTTAL TESTIMONY OF WILLIAM E. MUNSELL 


DOCKET NO. 960980-TP '~,,'f'1 

Q. 	 PLEASE STATE YOUR NAME AND YOUR BUSINESS 

ADDRESS. 

A. 	 My name is William E. Munsell. My business address is 600 

Hidden Ridge, Irving, TX, 75038. 

Q. 	 DID YOU FILE DIRECT TESTIMONY IN THIS PROCEEDING? 

A. 	 Yes, I did. 

Q. 	 PLEASE STATE THE PURPOSE OF YOUR REBUTTAL 

TESTIMONY. 

A. 	 The purpose of my rebuttal testimony is to address three issues 

introduced in MCl's Petition for Arbitration and in the Direct 

Testimony of Drew Caplan. 

Q. 	 ON PAGE 18 OF MCI'S PETITION FOR ARBITRATION, MCI 

STATES THAT BILL AND KEEP ARRANGEMENTS CAN ONLY 

BE APPLIED TO THE TERMINATION OF TRAFFIC, NOT TO 

THE TRANSPORT OF TRAFFIC. DO YOU AGREE WITH THIS? 

A. 	 No. While I agree with MCI that paragraphs 1111 through 1118 of 

the FCC's Order in 96-325 would appear to limit Bill and Keep to 

OOCUMFNT NUMBER-DATE 
the termination of traffic, I do not believe mat is hie intention of the 
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Telecommunications Act. Specifically, Section 252 (d)(2)(B)(i) of 

the Telecommunications Act would appear to allow for Bill and 

Keep for both the transport and termination of traffic. 

Q. MR. CAPLAN STATES ON PAGE 9 THAT “MCI MUST HAVE 

THE ABILITY TO SELECT THE LOCATION OR LOCATIONS OF 

ANY IP SO LONG AS IT IS WITHIN THE LATA THAT CONTAINS 

THE END OFFICES FOR WHICH TRAFFIC WILL BE 

EXCHANGED.” DO YOU AGREE WITH THIS STATEMENT? 

No. The FCC in Order 96-325 only requires interconnection at any 

technically feasible point on that LEC’s network. Mr. Caplan would 

have GTEFL interconnect at any point in the LATA, regardless of 

whether that point was a part of GTEFL’s network. 

A. 

Q. MR. CAPLAN STATES ON PAGE 10 THAT “AMERITECH AND 

MFS HAVE AGREED TO A SINGLE IP PER LATA.” IS THIS AN 

ACCURATE STATEMENT? 

A. No. I have reviewed the AmeritechlMFS Interconnection 

Agreement for Indiana. Ameritech has not agreed to a single IP for 

intraLATA toll traffic. Specifically, paragraph 7.3.2 of the 

referenced Indiana agreement reads: 

“Transit Service” means the delivery of certain traffic 

between MFS and third party LEC by Ameritech over the 

LocalllntraLATA Trunks. The following traffic types will be 

delivered: (i) Local traffic originated from MFS to such third 

2 



party LEC and (ii) IntraLATA Toll Traffic originated from 

such third party LEC and terminated to MFS where 

Ameritech carries such traffic pursuant to the Commission’s 

primary toll carrier plan or other similar plan.” 

This agreement does not cover IntralATA Toll Traffic originated by 

MFS and terminated to a third party LEC. 
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8 Q. DOES THIS CONCLUDE YOUR TESTIMONY? 

9 A. Yes. Itdoes. 
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