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Docket No. 20030970-EI 

Please fi le the attached materials in the docket file listed above. 

Thank you. 
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COMMISSIONERS: 
BRAULIO L. BAEZ, CHAJRMAN 

J. TERRY DEASON 
l II A A TARPR 

RUDOLPH "RUDY" BRADLEY 

CHARLES M. DAVIDSON 

Mr. John Rosner 
Chief Attorney 

STATE OF FLORIDA 

January 27, 2004 

Joint Administrative Procedures Committee 
Room 120, Holland Building 
Tallahassee, Florida 32399-1300 

RE: Public Service Commission Rule Chapter 25-6 

Dear Mr. Rosner: 

GENERAL COUNSEL 
RlCHARD D. MELSON 
(850) 413-6248 

I am in receipt of your letter dated January 20, 2004, in which you provided comments to 

Commission Rules 25-6.015(3)(b) and 25-6.1351(5). The following is my response to your 

comments. 

Your first comment pertains to Rule 25-6.015(3)(b). Specifically, you state that there are no 

standards or criteria setting forth the circumstances under which the waiver will be approved. As 

criteria for Commission approval under Rule 25-6.0 15(3)(b) of a request that documents be retained 

in other then their original form, the utility must show that it has a storage and retrieval system that 

consistently produces clear, readable copies that are substantially equivalent to the originals, and 

clearly reproduces handwritten notations on documents. 

Your second comment pertains to Rule 25-6.13 51 (5). The rule states that Form PSC/ECR/1 0 I 

is incorporated by reference "into this rule." You pointed out that the form is actually incorporated 

into Rule 25-6.135. This rule will be clarified to read: 

(5) Reporting Requirements. Each utility shall file information concerning its 

affiliates, affiliate transactions, and nonregulated activities on Form PSC/ECR/1 0 I 

L.L.) (12/00) which is incorporated by reference into Rule 25-6.135 this ntle. Form 

PSC/ECR/101, .... 

As this appears to be only a technical change, I will not be filing a Notice of Change for this 

clarification. 

CAPITAL CIRCLE O FFICE CE TER • 2540 S HUMARD OAK BOULEVARD • TALLAHASSEE, FL 32399-0850 
An Affirmative Action/Equal Opportunity Employer 
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Mr. John Rosner 
~ ~ 

rage:: L. 

January 27, 2004 

I hope this letter satisfactorily responds to your concerns. I plan to file the rules for adoption 
with the Secretary of State on February 3, 2004. 

Sincerely, 

~::~~~Lf~ 
Senior Attorney 



COMMISSIONERS: 
BRAULIO L. BAEZ, CHAIRMAN 
J. TERRY DEASON 
LILA A. JABER 
RUDOLPH "RUDY" BRADLEY 
CHARLES M. DAVIDSON 

STATE OF FLORIDA 
OFFICE OF THE GENERAL COUNSEL 
RICHARD D . MELSON 
GENERAL COUNSEL 
(850) 413-6199 

Juhlic~£rbtt:£ <1lommiszion 
March 4 , 2004 

Mr. John Rosner 
Chief Attorney 
Joint Administrative Procedures Committee 
Room 120, Holland Building 
Tallahassee, Florida 32399-1300 

RE: Public Service Commission Rules 25-6.014,25-6.015,25-6.135, and 25-6.1351, F.A.C. 

Dear Mr. Rosner: 

I am writing in response to your Jetter dated February 2, 2004, in which you provided 
further comment on Commission Rule 25-6.015(3)(b). Specifically, you commented that the use 
of the word "may" in the rule makes it objectionable and that a notice of change should be 
published to correct the rule. 

The Cormnission is scheduled to consider your comments on Ru1e 25-6.015 at its April 6, 2004, 
agenda conference. Notice of the hearing is scheduled to appear in the March 12, 2004, Florida 
Administrative Weekly. I will be recommending to the Commission that the language of Rule 25-
6.015(3)(b) be changed to state: 

The Commission will waive the requirement that documents be retained in their 
original form upon a showing by a utility that it employs a storage and retrieval system 
that consistently produces clear, readable copies that are substantially equivalent to the 
originals, and clearly reproduces handwritten notations on documents. 

I wou1d greatly appreciate it if you would let me know by March 10, 2004, if you have any 
objections to this revised rule language. It is my understanding that the time for filing Rule 25-6.015 
with the Secretary of State will be tolled until the Commission has the opportunity to address the 
concerns raised in your letters. Also, for your information, I will be filing Rules 25-6.014, 25-6.135 
and 25-6.1351, F.A.C., which were included in the rulemaking with Rule 25-6.015, with the Secretary 
of State on March 10, 2004. 

Sincerely, 

~~j~W 
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